GEOZ

Kledij GEOZ Kampioenschappen

Voor de GEOZ Kampioenschappen 2019 werd er inzake kledij enkele aanpassingen doorgevoerd.

Het is enkel verplicht BGB kledij te dragen tijdens de individuele finaledag A, B, C en D reeks op zondag 14 april.

Alle andere finales (dames, duo's, beloften, OGL, Veteranen,...) is er GEEN verplichting. U wordt dan verwacht in gewone deftige stadskledij. Uiteraard bent u vrij om toch BGB kledij te dragen op deze dagen.

Ter herinnering, BGB kledij omvat:

  • Een effen wit hemd of clubhemd (club moet vermeld staan op hemd)
  • Zwarte schoenen, zwarte veters. Alleen het logo mag een andere kleur zijn. Dit wil zeggen => ook zwarte zool!
  • Lange Zwarte broek. Dit wil zeggen PIKZWART (zoals vermeld in BGB reglement). Afgewassen zwart, donker tinten grijs en dergelijke worden NIET toegelaten. Jeansbroeken worden hierdoor niet toegelaten. Het bestuur raad aan een zwarte geklede broek te dragen. Deze zijn zwart en wassen niet af. Sportbroeken worden NIET toegelaten. Dames mogen een rok dragen (kort of lang). Ook broeken met scheuren in worden NIET toegelaten.

Het bestuur benadrukt dat de versoepeling voor de neven reeksen (dragen gewone stadskledij), een verstrenging is voor de finaledag individueel. Maw zal er zeer streng op toegezien worden dat bovenstaande regels op de letter correct zijn. 

Voor de bekerfinale moeten alle ploegen in BGB kledij zijn. Dwz allemaal in wit hemd, zwarte schoenen, zwarte broek OF allemaal in clubhemd, zwarte schoenen en zwarte broek. Er mag niet gemengd worden (speler in wit hemd, speler in clubhemd).

Al dit werd gecommuniceerd via de AV, facebook en de website. Wij gaan er dan ook vanuit dat ALLE spelers op de hoogte zijn! Wij willen de werkende leden vragen om deze regels zeker nog eens te vermelden in hun club zodat hun spelers niet voor verrassingen komen te staan.

';