GEOZ

Reeksindeling 2019-2020

De reeksindelingen voor seizoen 2019-2020 werden opgemaakt. Deze zijn terug te vinden in onder competitie -> ranking.

Als motivatie voor de beslissing:

Krijgen van een volwaardige (volle) competitie bestaande uit 4 reeksen van 14 ploegen en 1 reeks van 15 ploegen. Zo speelt ook 4de met een volwaardige reeks. Kan nog 1 ploeg toegevoegd worden (voor 31 mei).

Patrijzen A stopt door ontbinding van hun spelerskern. Hierdoor schrijft het reglement voor dat hun laagste ploeg deze plaats dient in te nemen. Na evaluatie door de RvB en gezien het tijdig melden, laten we het gezond verstand spreken. Wanneer een ploeg meerdere reeksen dient te stijgen omwille van stoppende ploegen in de club zal dit beperkt worden tot het stijgen van 1 reeks. Deze zelfde regel werd toegepast op Tap Team B. Een aanpassing op het intern reglement wordt doorgevoerd. Dit om te leren uit fouten uit het verleden.

Oud Gemeentehuis, De Weegbrug en The Memories zijn gefusioneerd met andere ploegen en zijn van naam veranderd, respectievelijk Den Tell X, Dynastie en Tonnevrienden M

GBC Blankenberge en DSW zijn in ontbinding gegaan. Weliswaar zal DSW opnieuw starten onder de naam De Statie C.

De Wan start een derde ploeg (De Wan C)

Den Jockey en ’t Dorp zijn nieuwe clubs (respectievelijk Kaprijke en Ursel)

BC Reddy is het oude Bijlken B die door splitsing van naam diende te veranderen. BC Reddy is een samenstelling van Roels EDDY, een eerbetoon aan hun overleden ploeggenoot.

Alles is ook na te lezen in het RvB verslag van Mei.

';