GEOZ

Start seizoen 2019-2020

We staan op enkele uren van de start van het seizoen 2019-2020, beginnend met een bekerweekend!

 

Ondertussen werden alle startfacturen betaald en is iedere club en ploeg speelgerechtigd.

 

Er zijn wel nog een paar spelers die niet speelgerechtigd zijn omdat de factuur nog niet betaald werd. Deze spelers zullen in de lijst staan van het elektronisch wedstrijdblad maar zullen niet kunnen geselecteerd worden en hun naam wordt aangevuld met (NS) -> Niet Speelgerechtigd. Dit om alle misverstanden te voorkomen.

 

Het elektronisch wedstrijdblad is nog steeds hetzelfde principe als vorig seizoen. Voor de beker dienen eerst alle 12 (+eventuele reserve) spelers ingevuld te worden alvorens men op opslaan klikt. Het wedstrijdblad voor de beker wordt dan automatisch aangemaakt in volgorde van de te spelen wedstrijden.

 

We geven ook nog eens de 2 reglementaanpassingen mee:

- Het 3de strafpunt (bos) mag niet meer gekozen worden bij een fout. Enkel als strafpunt 1 en 2 bezet zijn komt de bal in het bos. Er mag wel nog gekozen worden tussen strafpunt 1 en 2 (rechts of links van het doel).

- De schietlijn is doorgetrokken tot op de vlieglijn. Wanneer een bal onder deze volle lijn ligt mag er niet gedoeld worden met een harde stoot. Wanneer de bal in de vliegkader ligt mag dit wel. Opgelet de volle schietlijn is GEEN kaderlijn.

 

Het bestuur staat ook deze avond terug klaar voor al jullie vragen of problemen tijdens de wedstrijden dit weekend. Geef ons gerust een seintje bij twijfel.

Voor problemen met inloggen of het wedstrijdblad mag er gebeld worden naar Steven Poelman (0468/494.587). Hij blijft vanavond stand-by voor alle mogelijke problemen het hoofd te bieden.

 

Er rest ons alleen nog iedereen een succesvol en sportief seizoen toe te wensen en hopen dat dit seizoen even vredig en spannend wordt als de het voorbije seizoen.

 

In naam van vzw GEOZ - Steven Poelman