GEOZ

Update website en seizoen

Zoals jullie reeds allen vernomen hebben zal er volgend seizoen geen gebruik meer gemaakt worden van het papieren wedstrijdblad. Dit wordt vervangen door het BNV live systeem die werd ontwikkeld door Werner Dupont in opdracht van BGB.

Wij zijn volop bezig met de code die ons werd aangeleverd door Werner om te vormen naar een werkende website die qua look en gevoel dezelfde is als de huidige van GEOZ.

Wat wordt er verwacht de komende dagen/weken:

- De website zal gemigreerd worden naar het nieuwe systeem. Hierdoor kan het zijn dat sommige functionaliteit tijdelijk niet beschikbaar is. Dit zal klaar zijn tegen de start van de competitie.

- Er worden nieuwe login gegevens aangemaakt per club en deze worden kortelings doorgestuurd naar de correspondent van de club.

- Een handleiding wordt opgemaakt en een dezer dagen doorgestuurd naar de clubs. Deze handleiding zal handelen over het gebruikt van het electronisch wedstrijdblad.

- er is ook de mogelijkheid om per ploeg een login te creeren zodat de login enkel kan gebruikt worden om de uitslag van een enkele ploeg in te vullen. Wij voorzien dit niet standaard maar kan op simpele schriftelijke (email) aanvraag aangemaakt worden.

Uiteraard, zoals bij elk nieuw systeem, is er het risico dat er nog hier en daar kleine foutjes in het systeem zitten die we hopen weg te werken voor de start van de competitie.

We blijven werken aan een mooie doorstart van de competitie met een vernieuwd gemodernisseerd systeem die gelijk is in alle verbonden. Dit kan het golfbiljart enkel ten goede komen.