GEOZ

Website

Zoals u reeds gemerkt heeft, zijn er een aantal zaken verdwenen op de website. De reden hiervoor is dat de website volledig werd gehercodeerd om het elektronisch wedstrijdblad functioneel te maken.

De keuze moest gemaakt worden tussen onze code integreren in het aangeleverde elektronisch wedstrijdblad of het electronisch herschrijven om het in onze code te integreren. Na analyse was de enige mogelijkheid om tijdig klaar te zijn tegen de competitie om de eerste optie te hanteren.

Het nadeel hiervan was dat sommige functionaliteit niet meer beschikbaar is omdat dit op een volledige andere database gebasseerd is dan het EW.

We doen er alles aan om alle functionaliteit te herstellen in de komende weken en maanden, al ligt momenteel de aandacht volledig op het goed functioneren van het electronisch wedstrijdblad.

Om toch te voldoen aan de vraag van enkele leden om de uitslagen te kunnen raadplegen van de vorige seizoenen, werd een stuk van de oude site terug online gezet waar deze kunnen geraadpleegd worden. U kan dit bekijken door in het menu op "archief" te klikken.

Verder hebben we ook terug de verjaardagen online gezet.