Communicatie mbt Coronavirus

12 maart 2020 0 Door Steven Poelman

Zoals velen reeds vernomen hebben zijn er verstrengde maatregelen genomen door de regering mbt het Coronavirus en evenementen.

We mochten vandaag tientallen berichten ontvangen van ongeruste spelers en willen via deze weg communiceren naar iedereen.

Deze avond komt de nationale veiligheidsraad samen om verdere maatregelen te bespreken ten gevolge van de Corona pandemie. Wij willen eerst de uitkomst van deze bespreking afwachten alvorens we een definitieve beslissing nemen over de GEOZ kampioenschappen.

BGB heeft beslist elk verbond zelf de beslissing te laten nemen. Een afgelasting behoort tot een van maatregelen maar dit zal niet zomaar beslist worden want dit heeft enorme gevolgen voor ons verbond en BGB (TDK, finanicieel, praktisch,…).

Wanneer het kampioenschap wel doorgaat zullen er maatregelen genomen worden om het risico van besmetting zo laag mogelijk te houden.

Wij zijn op dit moment volop bezig met contact op te nemen met de overheid en de gemeente Oosterzele voor meer info.

Wat de competite betreft: de matchen gaan tot nu toe door zoals gepland maar met opschorting van boetes. Dit wil zeggen dat we geen boetes zullen uitschrijven voor ploegen die forfait geven wegens het Coronavirus. Wel willen we vragen in dat geval zowel ons als de tegenpartij tijdig te verwittigen!

Ook de boetes voor het niet komen (forfait) op de kampioenschappen (als deze doorgaan) worden opgeschort mits verwittiging.

Uw gezondheid blijft onze eerste prioriteit.

Hou zeker FB en de website in het oog voor verdere info.