Facturen, ledenlijsten en letterwaarden

12 juli 2020 0 Door Steven Poelman

Gisteren werden alle startfacturen opgemaakt en doorgestuurd naar de clubverantwoordelijken.

Mogen we vragen de facturen goed na te kijken alvorens te betalen en bij incorrecte facturen een mailtje te sturen naar steven@new-geoz.be met de vermelding van de fout op factuur. Indien er een fout ingeslopen is (wat zeker en vast kan) zal er een creditnota opgemaakt worden die van de startfactuur mag afgetrokken worden.

De ledenlijsten werden ondertussen ook aangevuld met alle overgangen en nieuwe spelers. Daar er bij KBGB met een nieuw systeem gewerkt wordt om spelers in te schrijven (mede door het Corona verhaal) zijn er hier en daar enkele foutjes gemaakt in de lijsten.

We hebben zo goed mogelijk alles nagekeken en aangepast maar dit sluit niet uit dat er nog foutjes in staan. Ook daar willen we vragen aan de clubverantwoordelijken om alles grondig na te kijken en een mailtje te sturen naar steven@new-geoz.be indien er iets niet klopt.

De letterwaarden zullen dezelfde zijn als deze van vorig seizoen. Dit werd beslist door KBGB doordat alle verbonden de competitie niet hebben kunnen afwerken.

De spelerslijsten zijn terug te vinden onder competitie -> speleroverzicht. Alle spelers staan momenteel onder de A ploeg ingevuld (indien clubs met meerdere ploegen). Dit zal in augustus worden aangepast nadat de ploegindelingen binnen zijn zijn.

De ploegindelingen zullen eerstdaags verstuurd worden naar de clubverantwoordelijken. Dit zullen excel documenten zijn waar de spelers kunnen geselecteerd worden. We vragen dan ook om dit digitaal in te vullen en terug te sturen via mail naar steven@new-geoz.be

Als laatste willen we ook nog eens aandacht vragen voor de kalender. Deze dient eind deze maand rond te zijn en doorgestuurd worden naar xavier@new-geoz.be

Binnenkort zullen de clubverantwoordelijken ook de uitnodiging ontvangen voor de kalendervergadering (22/08) en de werkende leden de uitnodiging voor de algemene vergadering (29/08).