Clubovereenkomsten

12 juni 2021 0 Door Steven Poelman

Beste clubverantwoordelijken,

zoals vermeld in een vorig bericht, dienen de clubovereenkomsten getekend te worden via de website bgbkaartenbeheer.be. U heeft hiervoor in het verleden een mail ontvangen met het wachtwoord voor jouw club.

Wat is nu de bedoeling?

De bedoeling is dat u als clubverantwoordelijke de clubovereenkomsten tekent in naam van uw spelers. Dit zal dan meteen bekend zijn bij KBGB. We raden u wel aan ergens op papier een bewijs te hebben dat de desbetreffende speler zijn akkoord gegeven heeft om te tekenen. Het is niet de bedoeling een bericht naar ons te laten sturen dat de speler akkoord is! Dit is de verantwoordelijkheid van de clubverantwoordelijke.

Hierbij geven we een kleine handleiding over hoe u de website dient te gebruiken.

Allereerst klikt u op Club menu

Daar kan je uw club selecteren en uw clubwachtwoord ingeven.

Daarna klikt u op clubovereekomst

Dan klikt u op “verlenging” naast de speler waarvoor je wilt tekenen

Op de volgende pagina komen de gegevens van de speler tevoorschijn waarop er onderaan een vinkje dient gezet te worden voor akkoord. Daarna kan je klikken op “bevestigen”.

Na het klikken op bevestigen kom je terug op de overzichtspagina en zie je de speler onderaan in een aparte lijst verschijnen.

Let op! Wanneer de adresgegevens niet ingevuld zijn of deze zijn niet correct, kan je deze zelf aanpassen. Dit doe je door op clubmenu te klikken en daarna op aansluitingen. Daar geef je het BGB nummer in van de speler en klik je op zenden.

Dan kan je AV-Adresverandering selecteren en op zenden klikken. Daarna kan je de gegevens aanpassen en dan terug op zenden klikken.

Dit dient te gebeuren voor 18/07/2021

Clubs die niets getekend hebben tegen die datum gaan automatisch in ontbinding!!! Spelers die niet getekend hebben tegen die datum komen op de transferlijst en kunnen enkel aansluiten via overgang.