Herinnering: Covid Safe Ticket

4 november 2021 0 Door Steven Poelman

Morgen volgt de eerste wedstrijddag onder de nieuwe regels mbt Covid-19 en de horeca. Graag willen we jullie nogmaals herinneren aan het Covid Safe Ticket.

Om binnen te mogen in de horeca dient u in het bezit te zijn van een geldig Covid Safe Ticket, zij het digitaal via de app of een papieren versie.

Een Covid Safe Ticket wordt u toegekend wanneer u volledig gevaccineerd bent, u in de voorbije 48uur een negatieve PCR test heeft laten afnemen of in de voorbije 24uur een negatieve sneltest (uitgevoerd door erkend medisch personeel) afgenomen heeft. Ook wie in de voorbije 6 maand reeds een Covid besmetting heeft doorgemaakt beschikt over een geldig Covid Safe Ticket.

We willen er nog eens op wijzen dat het niet bijhebben van een geldig Covid Safe Ticket geen reden is tot uitstel. Forfaits zullen toegekend worden als er voor deze reden niet gespeeld wordt! Opgelet: een vaccinatiekaartje is geen geldig Covid Safe Ticket!

Verder roepen we ook op om uw medewerking te verlenen wanneer er gevraagd wordt naar het Covid Safe Ticket door de horeca uitbater. Deze mensen voeren enkel uit wat hun wordt opgelegd door de overheid.

Hou het safe en hou het veilig!