Verstrengde Covid Regels

17 november 2021 0 Door Steven Poelman

Vandaag werden de verstrengde covid maatregelen bekend gemaakt. Een van de nieuwe regels is het dragen van mondmasker in de Horeca.

Het is dus vanaf zaterdag 20/11/2021 verplicht om een mondmasker te dragen wanneer men niet neerzit. Dus ook tijdens het biljarten is het dragen van een mondmasker verplicht. Dit alvast tot 28/01/2022.

GEOZ ziet dit als een ernstige waarschuwing van de overheid op een mogelijke sluiting van de Horeca of het vervroegen van het sluitingsuur, en wil daarom oproepen om zich strikt te houden aan de mondmaskerplicht en zelfs het mondmasker reeds te dragen vanaf vrijdag.

We merken dat er elke week meer en meer ploegen niet kunnen spelen wegens meerdere positieve covid gevallen in de ploeg. Als bestuur stellen wij ons hier begripvol in op, maar beseffen ook dat wanneer dit nog ernstiger wordt, de verdere competitie in gedrang komt.

Daarom nogmaals de oproep om u strikt aan de regels te houden en ook om buiten het biljart de nodige voorzichtigheid aan boord te leggen.

We moeten er allemaal samen door, dus hou het gezond en veilig!